recell - Refacerea acumulatoarelor de laptop


   Aveți un laptop a cărui acumulator este slăbit sau nu mai funcționează? Puteți să îl trimiteți la această firmă și vi-l reface ca nou (sau mai bun).
   Citez de pe saitul lor (de aici):
Ce presupune Reconditionarea bateriei de laptop?
Bateriile de laptop in general sunt compuse din celule LI-ION, o carcasa de plastic si un controler inteligent. Controlerul bateriei inregistreaza toate evenimentele importante din viata acesteia cum ar fi: data fabricatiei, numarul de cicluri de incarcare/descarcare si alte informatii tehnice. Tot controlerul se ocupa si de gestionarea functionarii bateriei in parametrii si monitorizeaza constant temperatura celulelor si capacitatea, diferitele erori aparute si in unele cazuri cand celulele sunt uzate blocheaza functionarea bateriei din motive de protectie la supraincarcare, supradescarcare, supratensiune si scurt circuit.

La reconditionarea bateriei se inlocuiesc celulele vechi cu unele noi si se reprogrameaza controlerul cu noile valori. In urma acestui proces bateria din punct de vedere functional este ca una noua.

De ce sa aleg reconditionarea in schimpul unei baterii noi replace compatibile?
Aceasta oferta de ''recell'' (recelulare) a bateriilor de laptop a aparut de curand in toata lumea avand mari avantaje. 
Bateria de laptop este un consumabil care dupa 2-3 ani se deterioreaza si necesita inlocuire. Fiind deci un produs care se deterioreaza in timp chiar si in starea de neutilizare. 
Solutia ideala recomandata de noi este reconditionarea bateriei de laptop originale cu celule noi de calitate la capacitatea dorita.

Reconditionarea bateriei originale are 4 mari avantaje:
- Calitatea celulelor. Se folosesc celule originale cu termen de fabricatie recent. Importul de celule se face lunar iar celulele sunt tot timpul proaspete din fabrica nu stau timp indelungat asamblate in baterii pe rafturi in depozite.
- Calitatea controlerului. Se reprogrameaza cu noile valori controlerul original al bateriei, nu apar incompatibilitati cu laptopul.
- Celule de capacitate extinsa. La reconditionare poti alege si celule de ultima generatie avand o capacitate mai mare ca cea initiala, astfel bateria va avea o autonomie mai mare.
- Pret redus. Pretul unei reconditionari este mult mai mic in comparatie cu o baterie noua originala.
  Suntem in permanenta colaborare cu producatori de baterii, de softuri, de programatoare si echipamente de profil din toata lumea. 
Suntem singura firma din Romania specializata si recunoscuta in acest domeniu.

Va rugam sa Nu faceti comparatie de pret intre o baterie reconditionata cu celule originale de cea mai mare capacitate existenta in prezent si o baterie noua replace compatibila care contine celule Chinezesti de capacitate scazuta.

Nu arunca bateria de laptop uzata, trimite-o la reconditionat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu