Imagine cu versetul din Psalmul 65.11, pentru Sărbătoarea recoltei (Ziua mulțumirii)

Psalmul 65.11 Încununezi anul cu bunătăţile Tale, şi paşii Tăi varsă belşugul.
   Puteți da clic pe aceste imagini, ca să le vedeți mai mari și să le puteți lua (cu clic dreapta și Save as ... ). Le-am pus cu limitarea de maxim 1600 puncte, permisă pe blog. Prima de sus este cu raportul laturilor de 16 x 10, apoi cele care se văd mici sunt cu 4 x 3, 4 x 3 (cu variante diferite de scris), 16 x 9, 16 x 9, 18 x 9 (pentru ecrane alungite, de telefoane mai noi). V-am pus și  aici imaginea.
   Imaginile cu raportul laturilor de:
- 4 x 3 sunt potrivite pentru proiectoare cu acest raport și ecrane
- 16 x 10 pentru unele tablete
- 16 x 9 pentru ecrane de televizoare (ca monitoare), tablete și telefoane
- 18 x 9 pentru ecrane mai alungite (telefoane)
   Imaginea (și cele din următoarele postări) poate fi folosită ca imagine de desktop (wallpaper) pentru computere, telefoane și tablete, ca să ne amintească ce ne îndeamnă Biblia în Efeseni 5.20: Mulţumiţi totdeauna lui Dumnezeu Tatăl, pentru toate lucrurile, în Numele Domnului nostru Isus Hristos!
     
   Dacă luați imaginea pe un dispozitiv mobil, poate fi la aceeași rezoluție, dar fișierul comprimat puternic (mult mai mic). Așa că vă pun și celelalte mărimi în postare, dați clic pe fiecare ca să le vedeți mărite și să le puteți lua de aici (sunt de maxim 1600 pixeli, cât permite blogul), au rapoartele laturilor de 4 la 3, 16 la 10, imaginea de sus 16 la 9, 18 la 9 (ecran alungit). Dacă nu merge bine ca imagine de fundal în Android, trebuie micșorată sau mărită, exact la rezoluția ecranului (de exemplu 800x600 sau 1280x800 etc), cu o aplicație pentru editat poze, apoi salvată în fișier png (sau jpg, dar la calitate maximă).
   (imaginea este luată de pe internet și prelucrată - pentru că era la rezoluție mai mică și prea comprimată, rezultatul nu este foarte bun - încercați).

   Actualizare: am pus din nou cele 4 imagini aici, cu contururile puțin îmbunătățite (accentuate), mai clare. Orice imagine luată o puteți pune într-un program de prelucrat poze și da sharp (vedeți cum iese, cum vă place):
  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu