Programul pentru instalat în computer e-Sword (2)

 
   V-am postat aici despre programul pentru computere e-Sword și cum se instalează. A apărut o versiune mai nouă pe care o găsiți aici. Există și versiuni pentru iPhone, iPad, Mac și Android.
   Dacă aveți o variantă veche, o închideți înainte de instalarea noii variante. Dacă aceasta este prima instalare, se instalează repede și la pornire alegeți limba r0mână:
 
  După fiecare descărcare de resurse, programul e-Sword trebuie repornit, ca să apară schimbările.

 Dați clic în meniu pe Descarcă, apoi pe Biblii și alegeți ce doriți și se descarcă, cu indicarea descărcării. Fiecare resursă descărcată este indicată prin schimbarea culorii.

 
  De la Comentarii am luat TSK Cross References , care sunt trimiteri. Ca să le afișeze, în fereastra Comentarii alegeți TSK ...

 
   Ca să vedeți un text, alegeți traducerea, cartea din Biblie și capitolul și după ce apare textul, dacă alegeți un verset, vă apar și trimiterile lui - cu săgeata de maus ținută deasupra trimiterii apare un dreptunghi cu versetul unde este trimiterea. Dacă dați clic, acest nou text va apare în fereastra cu textul, Biblii.

 Puteți schimba înapoi și înainte textele găsite cu săgețile din dreapta sus.

 Pentru afișarea textelor diferitelor traduceri în paralel, dați clic pe Paralel și alegeți ce traduceri să apară.
 Deplasați bara (prinsă cu mausul) ca să apară mai lată fereastra Biblii, cu textele.

 De la Descărcări și Dicționare am luat Strong ...
 care face să apară traducerea în engleză (este un dezavantaj) a cuvintelor din greacă dacă am luat o traducere a Bibliei care conține linkurile pentru termeni, Strong (apare în numele traducerii, în lista de descărcări) și între Biblii apare cu + la sfârșit, ca de exemplu:
 

 Am luat Biblia (văd la Opțiuni și apoi la Resurse):
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu