Cărți de C.S.Lewis

   Vă recomand foarte călduros să vă procurați și să citiți cărțile scrise de C.S.Lewis.
   Puteți găsi pe internet de citit online și descărcat în fișier pdf, în mai multe locuri (sunt ușor de găsit, așa că nu le mai pun și eu), dacă căutați:
   C S Lewis - Creștinismul redus la esențe (apare și sub numele Esența creștinismului; Creştinism, pur şi simplu) - o găsiți aici
   C S Lewis - Scrisorile lui Zgândărilă (Scrisorile unui drac batrân catre un drac tânar) - vedeți aici.

   „Creştinismul redus la esenţe” (publicată în 1952) a fost votată cartea secolului XX în anul 2000 (după Biblie), de revista Christianity Today. În această carte, C.S. Lewis îşi doreşte să explice învăţăturile fundamentale ale creştinismului, într-o manieră simplă, care să evite controversele religioase. Stilul captivant în egală măsură pentru cei cu studii medii, cât şi pentru intelectuali a făcut din această lucrare una memorabilă pentru orice creștin.  Este scrisă cu inteligență și cu bun-simț. Veți vedea (în final) că creștinismul nu produce (doar) oameni  buni, ci oameni noi.

   Scrisorile unui drac bătrân (cu mai multă experiență) către un drac tânăr (Scrisorile lui Zgândărilă) despre cum să îi înșele pe oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu