Cum să descarci filme și videoclipuri creștine de pe youtube etc, exemplu practic Călătoria creștinului

   Filmul Întâmplările pelerinului în călătoria lui (Călătoria creștinului) după cartea lui John Bunyan (postată aici) îl găsiți pe youtube la o rezoluție slabă. (Există și cartea de citit, am scris aici).
   Dați clic pe prima imagine ca să o vedeți mărită, apoi pe fiecare care apare mare, sau puteți să le schimbați cu săgețile tastaturii ← → .
 
   Filmul este în mai multe locuri pe youtube, îl aleg pe acesta.
 
   În browser pun ss (2 de s) în fața lui youtube și dau Enter
 
   Ajung pe saitul savefrom.net, îmi arată linkul (pot pune alt link, cu ce videoclip sau film vreau) și videoclipul (filmul) de pe youtube și pot să îl descarc la mai multe rezoluții (Atenție! unele sunt fără sunet, dar sunt indicate). Dau clic pe număr ca să aleg formatul (mp4) și rezoluția (maximă, care la acest film este mică) și dau clic pe Descărcare. Îmi deschide în plus încă o filă (reclamă) pe care o închid.
  
   Sare aici la locul unde este videoclipul pe youtube și pot să îl descarc. Fișierul are numele videoplayback. ..., îi copiez și îi pun numele de pe youtube.
-----------------------------------------------------------------------------
Altă metodă, cu instalarea unei extensii în browserul de internet

   Într-o imagine de mai sus, de pe saitul ro.savefrom.net pot să descarc și să instalez (în browser) o extensie de aici, care va face și mai simplă descărcarea. Pentru alte limbi (detectează automat după locul în care indică IP-ul) savefrom.net și aici (pentru limba engleză en.savefrom.net și aici)

   Opresc browserul, o instalez, repornesc browserul și pe youtube (sau pe alte saituri compatibile) îmi va da posibilitatea să descarc video. În prima imagine de sus mi-a apărut săgeata pentru descărcare cu numărul (rezoluția) de ales. Avantaje: mai simplu și fișierul descărcat are numele de pe youtube.
-----------------------------------------------------------------------------
   Cu program pentru computer: pe același sait pot lua și instala Ummy (este cu plată, nu am încercat, nu am mai avut nevoie), care are și convertor pentru mp3 etc.
   Există și alte programe.

   Am descărcat un film sau videoclip. În următoarea postare vă voi arăta cum se poate îmbunătăți calitatea lui, dacă este necesar. Aici cum se poate extrage muzica dintr-un videoclip.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu