De ce să descarci filme și videoclipuri creștine de pe youtube: pentru vizionare offline, eventual cu îmbunătățirea calității și pentru extragerea sunetului

   De ce să descarci videoclipuri și filme de pe youtube? Ca să le poți reda unde nu ai internet disponibil (sau conexiunea este slabă), ca să le îmbunătățești calitatea la redare, ca să extragi muzica din videoclipuri etc.

   Le poți pune pe un card de memorie, stick de memorie USB sau hard disk portabil și le poți reda pe un ecran mare de televizor (care nu are conectare la internet sau nu există conexiune disponibilă la internet pentru vizionare directă, sau conexiunea este slabă și se vede cu întreruperi). 
   Poți îmbunătăți calitatea la redare, am scris aici cum (un exemplu practic). Unele filme mai vechi dar valoroase sunt la rezoluție mai slabă pe youtube, dacă sunt descărcate, pot fi făcute să se vadă mai clar la redare, de exemplu Întâmplările pelerinului în călătoria lui (Călătoria creștinului), în postarea din link.

   Dacă este videoclip muzical sau cu ceva audio (Biblia audio, cum am mai prezentat pe blog, de pe youtube aici, sau cărți audio), tragi videoclipul în Audacity ca aici  (poți da clic sus în meniu pe Prelucrări audio) și scoți sunetul din videoclip, apoi îl poți modifica (mai tare etc) și la urmă îl comprimi în mp3 etc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu