Instalare de traduceri suplimentare ale Bibliei în programele de studiu biblic (traduceri noi, pe unele nu le puteți descărca direct din program, dar le puteți lua separat)

      Aici Biblia pentruviață .ro vă arată cum puteți instala diferite module cu Biblii în plus, în programele de studiu biblic și puteți lua Biblia în .epub. Există posibilitatea să fie puse în program, în plus față de cele care pot fi descărcate direct în program (de exemplu pentru e-Sword) sau au apărut traduceri noi, care pot fi descărcate de pe pagina de unde ați luat programul (de exemplu RoBible).
   Sunt puse pentru descărcare programul RoBible cu multe traduceri în limba română (puneți ce doriți). Am instalat 3 traduceri ale Bibliei în e-Sword și au funcționat de la prima pornire, am scris aici cum (la sfârșitul postării). Sunt și pentru alte programe.
   Cei mai studioși vă puteți îmbogăți bibliotecile programelor cu aceste traduceri (care nu sunt instalate de la început în programe și nici nu le puteți descărca direct în programe).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu