Biblia în mai multe traduceri, cărți cu poezii creștine și cântări în Android și iOS pentru tablete și telefoane eBiblia.ro

Biblia
https://play.google.com/store/search?q=biblia%20romana&c=apps&hl=ro
Au fost publicate mai multe variante.

Aceasta https://play.google.com/store/apps/details?id=net.quickbible&hl=ro conține mai multe traduceri (în limba română și nu numai) și are multe comentarii favorabile: eBiblia:







   Are trimiteri, comentarii, concordanță (căutare), afișează mai multe traduceri pe ecran ca textul să poată fi mai bine înțeles, studii etc. Să îi binecuvinteze Dumnezeu pentru munca lor pe cei care au făcut-o!
   Actualizare: Dacă sunteți mulțumiți de eBiblia.ro programul vechi, nu instalați cel nou, ci numai actualizările pentru mai multe Biblii. Varianta nouă funcționează diferit și are mai multe comentarii negative. Așa cum vedeți în imaginea de mai sus, diferitele traduceri apăreau scrise una lângă alta, fiind foarte ușor de urmărit. Eventual instalați varianta nouă pe un telefon sau tabletă pe care nu era instalat, vedeți cum merge și dacă vă place, o puteți actualiza peste varianta veche.
   Dacă nu sunteți mulțumiți de aplicația nouă eBiblia.ro, de aici o puteți reinstala pe cea veche.
   Există și versiuni pentru iOS, Blackberry etc (vedeți eBiblia.ro și pentru download http://timi.ebiblia.ro/Static/Index/4?name=download).

Tot pe Google Play găsiți cărți de cântări, Harfa Evangheliei etc și cărți cu poezii, recomand aceasta:
/ play.google.com / store / poezii crestine /

 Care conține mai multe poezii creștine de autori cunoscuți și apreciați.
  Dacă vreți mai multe variante ale Bibliei (pdf, chr) pentru computer etc, dați clic sus în meniu pe  Biblia (sau găsiți cărți, poezii etc).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu