Aplicații cu întrebări biblice

Quiz Crestin-Intrebari Biblice
  
    Puteți lua aplicația de aici.
   Prezentare și comentarii:
   Speram ca prin acest joc cunostinta Bibliei sa creasca si oamenii sa cunoasca tot mai mult din Cuvantul Lui Dumnezeu.
   Acest joc este sub forma unui quiz crestin biblic structurat pe 30 nivele diferite si fiecare nivel contine 50 de intrebari unice din toate cartile Bibliei.
   Fiecare nivel trebuie terminat in proportie de 60% pentru a putea debloca nivelul urmator. Din cele 50 de intrebari primite la fiecare nivel, la 30 de intrebari corecte este deblocat nivelul urmator si se primeste o singura stea, la 40 de intrebari corecte primiti 2 stele, si la 45 de intrebari corecte primiti 3 stele. Stelele sunt folosite pentru a sti cat de bine ati stiut sa raspundeti la un nivel si eventual reluarea lui pana stiti toate raspunsurile.
   Timpul alocat fiecarei intrebari este de 30 de secunde iar numarul de vieti pentru fiecare runda este de 5 vieti, oferindu-va sansa de a va revizui unele intrebari.
   Aceste intrebari biblice vin ca si suport si in acelasi timp un mod de testare la viata de crestin si sper sa ne poata provoca la a citi mai mult Biblia si aprofundarea cunostintelor noastre.
- Bun In sfarsit ceva util atat pentru timpul nostru liber cat si pentru sufletul nostru. Domnul sa va binecuvinteze!
- Foarte buna aplicația, un motiv in plus ca sa citim !

Cuvinte Biblice
  
   Aplicația este aici. Trebuie să inversați literele din fiecare cuvânt, două câte două, până aveți cuvântul corect.
   Prezentare și comentarii:
  Cuvinte Biblice contine 1000 de versete unice din Biblie si sunt impartite in pe categorii de cuvinte in functie de numarul literelor din cuvantul lipsa. Cu publicarea acestor materiale crestine speram sa raspandim cunostintele biblice la cat mai multi oameni si sa dezvoltam o baza larga de materiale ce pot fi de folos tuturor pe diferite subiecte si aspecte ale Bibliei.
   Cuvinte Biblice speram sa va motiveze la citirea mai mult a Scripturii si imbogatirea cunostintelor Biblice.
- Încă un joc minunat! Fiți binecuvântat!
- e cel mai tare joc biblic
- Îmi place foarte mult aplicatia..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu