Felicitări de colorat pentru Ziua mamei

   Actualizare: vă pun și felicitările cu scris Ziua mamei, în loc de 8 Martie (pot fi colorate literele, copiii pot scrie jos La mulți ani!, o urare, un verset din Biblie, o strofă dintr-o poezie potrivită). Aici v-am pus și alte felicitări.
                   
   Am găsit pe internet mai multe felicitări de colorat pentru Ziua mamei (sau aniversarea zilei de naștere, dacă ștergeți ”8 Martie”). Puteți scrie și versete din Biblie, o urare, strofe din poezii etc.
   Dați clic pe imagini ca să le vedeți mai mari și le puteți lua cu clic-dreapta și Save as ...

   Actualizare: am găsit un chenar cu inimioare, potrivit să lipiți în el imaginile de mai sus (pe computer sau fizic, cu hârtie). 
   
   Pentru că ați căutat aceste desene (sper că v-au fost utile), v-am mai pus acesta cu ursuleți și cu două feluri de scris și fără scris (dacă doriți să scrieți altceva).
   Pentru mai multe felicitări de făcut și de imprimat, cântece și poezii creștine, dați clic sus în meniu pe Ziua mamei. Felicitările de aici sunt potrivite și pentru 8 martie și ziua de naștere. Vedeți aici cum le puteți combina ca să iasă felicitări cât mai frumoase!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu