Felicitare pentru Ziua mamei, de imprimat (3)

  
  Pe lângă felicitările de imprimat de aici, vă mai pun una:
     Dați clic pe imagini, ca să le vedeți mărite.
   În imagine, prima este coperta felicitării, a doua este interiorul.
    Trebuie imprimată pe o coală albă A4 (nu v-am făcut separat interiorul și exteriorul felicitării, pentru că sunt greu de nimerit să fie exact suprapuse și așa iese mai ușor). Se îndoaie după linia orizontală, apoi și după linia verticală, ca să rezulte o felicitare.
   Aici (unde am pus și alte felicitări) v-am pus felicitarea fără scris și cu scrisul 8 Martie (cu numele felicitare 3 ... ). O luați pe cea care doriți (sau pe amândouă), o întoarceți și scrieți în ea pe computer (în orice program care face așa ceva) cu scris frumos (de mână, dacă aveți) un verset (sau text) potrivit din Biblie, o strofă dintr-o poezie creștină sau un mesaj. O scoateți la imprimantă (este suficient pe hârtie, nu neapărat pe carton, dar este posibil), o îndoiți și faceți ușor o felicitare. V-am pus și varianta fără scris, dacă doriți să scrieți altceva (altă dată etc).
   Vă mai pun și variantele în care prima imagine este mai deschisă la culoare (vedeți primele imagini de sus din această postare, a doua este puțin mai luminoasă).
   Avantajul este că puteți face diferită, prin textul conținut, fiecare felicitare.
   Pentru mai multe felicitări de colorat, de făcut și de imprimat, cântece și poezii creștine, dați clic aici sau sus în meniu pe Ziua mamei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu