Videoclipuri (muzicale), filme, desene animate de descărcat, pentru vacanță și concediu

   Am fost într-o localitate turistică într-o vale și nu a existat internet mobil (în rețeaua respectivă) la numai câțiva km de un drum european!
   V-am arătat în unele postări de aici cum puteți lua videoclipuri și filme pe computer. Metoda cu doi de s în fața youtube funcționează și pe browserele (programele) de internet în dispozitivele mobile cu Android. Puteți descărca în special videoclipuri cu muzică creștină în telefon și tabletă, bune pentru vizionat și ascultat acolo unde nu aveți internet (în rețeaua respectivă) sau este foarte slab (cu întreruperi).
    Dacă aveți de ales, nu este necesar să luați videoclipuri la rezoluție mult mai mare decât a ecranului (mai ales pe ecranele mici). Există mai multe posibilități de mărime a imaginii, diferite pe computer sau telefon. Cu metoda de mai sus (cu 2 de s) prezentată aici, pe dispozitivele mobile ne este oferită varianta cu imaginea de 720 pixeli, în formatul google .webM . De exemplu, în computer un videoclip ni se oferă în formatul cunoscut mp4, dar la rezoluție mică, pe dispozitivele cu Android poate fi descărcat la rezoluția 720, dar în formatul webM (codec video google VP9, audio vorbis cu 2 canale 44,1 kHz). Viteza de descărcare este de aproximativ 1 MB în 3 secunde.
   Nu recomand să vă complicați cu webM, care este puțin utilizat și nu este redat (decât parțial sau deloc) de unele playere video.
   Am postat aici despre curățarea memoriei, în special de datele cache și veți putea face loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu